Aktuálne podrobnosti k rozpisu finančných prostriedkov zo štátneho rozpočtu pre školy a školské zariadenia - Neupauerová, Zuzana
Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR predložilo do legislatívneho procesu materiál "Návrh nariadenia vlády, ktorým sa mení a dopĺňa nariadenie vlády Slovenskej republiky č. 630/2008 Z. z., ktorým sa ustanovujú podrobnosti rozpisu finančných prostriedkov zo štátneho rozpočtu pre školy a školské zariadenia. Ciele návrhu.