Studenú vojnu 2.0 nikto nechce - Pressburg, Adrian Peter
Napätie na Kryme je nebezpečné. Globálny vojenský alebo obchodný konflikt si neželá Západ, Rusko ani Čína. Ako sa vyvíja konflikt na Ukrajine a Kryme.