Menej plynu, viac peňazí - Kováč, Ján
Postoj Slovenska ku kríze na Ukrajine. Vývoj vzájomných vzťahov po roku 1991. Dovoz plynu z Ruska. Rusko-ukrajinský spor v roku 2009. Rusko aj Európska únia závislé na predaji surovín. Rast slovenského exportu. Nárast záujmu slovenských podnikateľov o Rusko. Podiel Ruska na celkovom vývoze zo SR a dovoze do SR.