Predaj v novom šate - Legéň, Marek
Nové technológie a široké možnosti získavania zákazníkov. Nákup cez internet. Tovary, ktoré sa najviac nakupujú cez internet. Internetový predaj potravín spoločnosti Tesco. Služba klikni a vyzdvihni. Predajné kanály prispôsobené produktom a zákazníkom. Moderné formy predaja vytláčajú z pozícií klasické kamenné obchody.