Manažment zdaňovania nadnárodných spoločností - Simonidesová, Jana, 1968-
Aktuálna problematika manažmentu zdaňovania nadnárodných spoločností. Výhody a nevýhody vstupu nadnárodných spoločností na domáci trh. Proces zdaňovania nadnárodných spoločností a možnosti využívania offshore centier. Problematika manažmentu daňových rizík.