Testovanie interkultúrnej kompetencie v slovensko-nemeckých a nemecko-slovenských obchodných rokovaniach - Helmová, Milena, 1954-
Kultúrne vplyvy pôsobiace na správanie Slovákov a Nemcov. Predpoklady vzniku problémov v interkultúrnom obchodnom rokovaní. Prieskum interkultúrnej kompetencie slovenských a nemeckých manažérov v obchodných rokovaniach. Zhrnutie výskedkov prieskumu.