Manažment využitia zásob bentonitu na území Slovenska pre environmentálne účely - Strajňák, Sergej
Bilančné zásoby bentonitu na území Slovenskej republiky. Vďaka týmto zásobám a adsorpčným vlastnostiam bentonitu existuje predpoklad, pre využitie v oblasti investícií do energetického sektora, a to konkrétne pri výstavbách veterných parkov (ako súčasť podložia), tak ako napríklad pri uskladnení vyhoreného jadrového paliva