Kvalita údajov ako kritický faktor úspešnosti Business intelligence - Habiňaková, Martina
Problematika kvality dát pre systémy Business Intelligence (BI). Význam dát vysokej kvality v procese manažérskeho rozhodovania sa, vymedzenie problémov spojených s nesprávnymi údajmi a prezentácia metodológie pre riadenie a udržanie kvality dát, pozostávajúcu z ôsmich krokov. Kvalita dát je bezpochyby jedným z kritických faktorov úspešnosti BI. Kľúč k dosiahnutiu požadovanej kvality dát.