Finančná kríza a medzinárodné ratingové agentúry - Sivák, Rudolf, 1955-
Postavenie a pôsobenie ratingových agentúr počas krízy. Dlhová kríza na príklade Španielska. Tzv. efekt nákazy z rozhodnutí medzinárodných ratingových agentúr.