Pôsobenie private equity spoločností - Jakab, Lukáš
Problematika private equity, v rámci ktorej sú stručne definované pojmy spojené s investovaním súkromného kapitálu do základného imania spoločnosti ako je investor, spoločnosť s potenciálom rastu a spoločnosť, do ktorej sa investuje. Zásady využívania počas realizácie investície v spoločnosti s potenciálom rastu. Efekty pôsobenia spoločností, do ktorých bolo investované. Príklad konkrétnej investície private equity a stručné zhodnotenie stavu na slovenskom trhu.