Praktická aplikácia vybraných grafických nástrojov projektového plánovania - Demjanová, Lucia, 1981-
Praktická aplikácia vybraných grafických nástrojov projektového plánovania (Ganttov diagram a sieťový graf pri metóde kritickej cesty). Cieľom je doplniť teoretické poznatky bežne publikované v dostupnej literatúre o príklad ich praktického využitia.