Principles and advantages of experimental learning, theoretical and practical point of view - Pudło, Patrycja
Rastúca súťaživosť medzi univerzitami v dôsledku voľného pohybu osôb v rámci Európskej únie. Prezentácia koncepcie experimentálnej výučby, benefitov a praktických aplikácií na vybraných univerzitách v Poľsku.