Vplyv právnej formy podnikania na financie podnikateľskej sféry - Belanová, Katarína, 1978-
Analýza vplyvu faktora, ktorý rozhodujúcou mierou vplýva na finančné rozhodnutia podnikov. Vymedzenie jednotlivých právnych foriem v SR podľa obchodného zákonníka, ako i ďalších právnych noriem. Charakteristika kritérií, ktoré je potrebné pri výbere právnej formy podniku sledovať.