Trade Performance in EU27 Member States - Grešš, Martin, 1978-
Analýza výkonnosti obchodovania u 27 štátoch EÚ. Z analýzy vyplynulo, že Nemecko je vodcom, pokiaľ nové štáty (pripojené v roku 2004) s niektorými starými členskými štátmi sú oneskorencami, keď hovoríme o obchodnej výkonnosti.