Doing Business abroad: Utility Function Model for Country Selection in Preliminary Screening Phase - Bosáková, Lucia
Funkčný vzor, použiteľný v rámci prvej etapy založenia nového podnikania v zahraničí. Krátky príklad, kde slúžia vybrané ekonomické kritériá, ako vstupné údaje pre určenie úžitkových hodnôt jednotlivých krajín.