Analýza hospodárskeho cyklu Slovenskej republiky - Kočišová, Martina
Hospodársky cyklus a vplyv štátu na ekonomiku. Praktická aplikácia na hospodárstvo Slovenskej republiky. Špecifiká hospodárskeho vývoja na Slovensku a uplatňovaná hospodárska politika v jednotlivých fázach slovenského hospodárskeho cyklu.