Investičné portfólio ako investičný proces - Šturc, Boris, 1961-
Tvorba investičného portfólia a stanovenie investičnej politiky. Korelácie medzi jednotlivými zložkami portfólia. Porovnanie výsledkov Markowitzovho a Sharpeho modelu a rozdiely v štruktúre odporúčaného optimálneho portfólia.