Vybrané problémy regionálnych disparít - Korytárová, Zuzana
Ľudský faktor ako potenciál dostatočnosti výberu daňových príjmov. Výnos dane z príjmov fyzických osôb za roky 2011 a 2012 v regiónoch Slovenska. Zhodnotenie vyrovnávania disproporcií v dôsledku poskytnutia investičných stimulov. Percentuálny podiel schválenej investičnej pomoci podľa krajov SR za obdobie rokov 2002-2012. Priemerný podiel na nezamestnanosti v jednotlivých krajoch SR (2002-2011). Odstraňovanie bariér ekonomickej vyspelosti regiónov SR.