Novinky v oblasti výberu a správy daní - Kušnírová, Jana, 1977-
Elektronická komunikácia, zmena v oznamovacích a registračných povinnostiach sú skutočnosti, ktoré zavádzajú do praxe nové pravidlá. Zefektívnenie správy a výberu daní a zníženie administratívnej záťaže.