Odpočet daňovej straty a záväzky po lehote splatnosti po novom pre právnické osoby od januára 2014 - Kušnírová, Jana, 1977-
Od januára 2014 sú do praxe zavedené viaceré novinky, ktoré čakajú na vydanie v zbierke zákonov. Zmeny v umorovaní daňovej straty a úprava základu dane právnickej osoby o výšku neuhradených záväzkov.