Nezdaniteľná časť základu dane na manželku v roku 2014 - Kušnírová, Jana, 1977-
Podmienky pre uplatnenie nezdaniteľnej časti základu dane. Základ dane si môže každá fyzická osoba znížiť o nezdaniteľné časti základu dane (NČZD) na daňovníka, na manželku, o sumu preukázateľne zaplatených dobrovoľných príspevkov na starobné dôchodkové sporenie.