Bez externých dodávateľov služieb? Neefektívne! - Sveráková, Patrícia
Preferencia externých dodávateľov pred internými zamestnancami. Kvalitní zamestnanci a dodávatelia. Najdôležitejšie atribúty outsourcingu, kvalita, spoľahlivosť zodpovednosť, flexibilita, dôvera a dodržiavanie deadlinu.