Education and economic growth in Slovenia: A dynamic general equilibrium approach with endogenous growth - Verbič, Miroslav
Model analýzy vzdelávania a investívií do ľudského kapitálu ako hlavných determinantov ekonomického rastu vo všeobecne rovnovážnom prostredí malej a otvorenej ekonomiky Slovinska. Návrhy niekoľkých politických scenárov na využitie spomenutých faktorov.