Current Ethical Perception in the Area of Consumer Insurance Fraud in Slovakia - Brokešová, Zuzana, 1985-
Autori skúmajú úroveň vnímania poistných podvodov medzi slovenskými obyvateľmi z etického hľadiska. Skúmané faktory zahŕňajú: demografickú charakteristiku, doterajšie skúsenosti a postoj k poisťovniam. Záverom výskumu je poukázanie na nízku úroveň vnímania poistných podvodov na Slovensku.