Application of income valuation methods: value spread vs. net income - Růžičková, Kamila
Analýza metód oceňovania príjmu zamestnanca podniku v poľnohospodárskom priemysle. Použité metódy hodnotenia sú "rozptyl ohodnotenia" a čistý príjem, skúmané nezávislou chí-kvadrát testovacou štatistikou.