Stabilné jadro Európy - Lehuta, Michal
Rakúsko ako stabilné jadro Európy. Rakúska ekonomika ako jedna z najproduktívnejších. Vyspelosť Rakúska treba hľadať v histórii. Duálne vzdelávanie. Dôveryhodný štát. Makrovizitka Rakúska.