Nová kvalita sociálno-ekonomického rozvoja Nemeckej spolkovej republiky a možnosti využitia jej poznatkov v kvalitatívnom raste Slovenskej republiky - Balhar, Vítězslav
Pozitívne aspekty sociálno-ekonomického rozvoja Nemeckej spolkovej republiky. Negatívne sociálno-ekonomické aspekty vývoja spoločnosti v Nemeckej spolkovej republike. Návrh odporúčaní slovenským subjektom k ich aktivitám v smere využitia nemeckých pozitívnych opatrení.