Energetike vládne voda - Legéň, Marek
Dominantné postavenie vodných elektrární vo výrobe elektriny v Rakúsku. Rakúšania ako oddaní zástancovia obnoviteľných zdrojov energie. Stop pre výrobu elektriny z jadra. Voda nad zlato. Využívanie veternej a slnečnej energie. Rakúske firmy v energetike a vodohospodárstve na Slovensku.