Súčasná ekonomická situácia Švédska - Damašková, Tatiana, 1969-
Základné informácie o hospodárskej ekonomike Švédska. Hlavné odvetvia hospodárstva. Švédsky ekonomický model. Švédsku ekonomiku kladú medzinárodné porovnania medzi najkvalitnejšie v Európskej únii aj v celosvetovom meradle - mierou svojej konkurencieschopnosti, investíciami do výskumu a vzdelávania a inovatívnosťou, ale aj kvalitou života, ktorú generuje.