Identifikace trendů v obchodě prostřednictvím foresightu - Kováříková, Ludmila
Návrh postupu identifikácie trendov pomocou foresightu, vrátane overenia na praktickom príklade. Prínosy foresightu oproti štandartne využívaných prístupov k prognostickým trendom.