International energy security challenges for Europe in the coming years - Dreyer, Iana
Výskum otázok energetickej bezpečnosti pre európske krajiny v budúcnosti. Návrhy scenárov politiky energetickej bezpečnosti pre Európsku úniu. Analýza odberateľských a dodávateľských vzťahov v energetike pre EÚ a príslušné odporúčania. Identifikácia najefektívnejších energetických zdrojov pre EÚ v globálnom trhu.