Uplatnenie CRM systémov v praxi - Turisová, Renáta
Aplikácia CRM systémov. Zavádzanie systémov CRM do iných spoločností podľa potrieb zákazníkov. Opisané sú pomocou projektu zavádzania, štruktúra projektu a zároveň sme vynaložili snahu o priblíženie vzniku rizík pri zavádzaní systémov CRM do podnikovej praxi.