Signifikantné zmeny v návrhu medzinárodnej normy CD ISO 9001:2015 pre systémy manažérstva kvality - Majerník, Milan, 1952-
História a vývoj medzinárodnej normy pre manažérstvo kvality. História revízií normy ISO 9001. Komparácia normy ISO 9001:2008 a návrhu normy CD ISO 9001:2015.