Zamestnanecké benefity z pohľadu medzinárodných účtovných štandardov IAS/IFRS - Manová, Eva, 1957-
Poznať problematiku zamestnaneckých požitkov pre podniky zostavujúce účtovnú závierku podľa Medzinárodných účtovných štandardov je nevyhnutné. Jednotlivé druhy zamestnaneckých požitkov podľa Medzinárodných účtovných štandardov IAS/IFRS, na ich výpočet a účtovanie v zmysle príslušnej právnej úpravy.