Implementácia informačných systémov v podnikoch - Dugas, Jaroslav, 1967-
Cieľom zavedenia informačného systému musí byť podpora stratégie a procesov, ktoré organizácia nevyhnutne potrebuje. Budovanie informačného systému je záležitosť tímovej práce, na ktorej sa podieľajú celé skupiny pracovníkov najrôznejšieho zamerania a kvalifikácie. Pracovníci sú zamestnancami rôznych buniek inštitúcie a preto je jednou z najťažších úloh zladenie ich práce, aby bola zmysluplná a produktívna a aby všetci išli za spoločným cieľom, za úspešným zavedením informačného systému. Pri vyššie uvedenom postupe a kvalitnom riadení projektu implementácie informačného systému bude určite eliminovaná väčšina uvedených problémov.