Európska integrácia Ukrajiny: vonkajšie vplyvy a vnútorné faktory - Zubro, Tetyana, 1975-
Ukrajina z hľadiska bezpečnostnej politiky, energetiky, obchodu a iných záležitosti je dôležitým partnerom Európskej únie. EÚ ma záujem na fungovaní Európskej susedskеj politike a Východného partnerstva.