Financovanie Spoločnej poľnohospodárskej politiky Európskej únie v rámci finančného rámca na roky 2014-2020 - Harakaľová, Ľubica, 1963-
Financovanie SPP EÚ je predmetom kritiky a diskusií všetkých členských krajín EÚ. Zmeny financovania SPP EÚ v rámci finančného rámca na roky 2014 - 2020 so zameraním na mladých poľnohospodárov. V príspevku sú uvedené aj zmeny, ktoré sa budú týkať finančnej podpory slovenských poľnohospodárov v rámci rozpočtu SPP EÚ.