Koncepcie vymedzenia kreatívneho priemyslu - Baculáková, Kristína, 1988-
Vymedzenie základných koncepcií kreatívneho priemyslu. Charakteristika kreatívneho priemyslu je v súčasnosti nejednoznačná a v praxi je možné stretnúť sa s mnohými značne odlišnými prístupmi. Prehľad najvýznamnejších prístupov k tomuto konceptu. Komparácia ich možného prepojenia. Náčrt možného všeobecného vymedzenia kreatívneho priemyslu.