[Riadenie rizík v medzinárodnom obchode (Manažment hodnoty a rizika v globálnom podnikateľskom prostredí)] - Ružeková, Viera, 1957-
Recenzia na učebnicu, ktorá je primárne určená na jej využitie v procese výuky predmetu Riadenie rizík v medzinárodnom obchode na Obchodnej fakulte Ekonomickej univerzity, ale pre jej aktuálnosť a komplexnosť je možné ju považovať aj za vhodný zdroj informácií aj pre študentov iných univerzít, či pre podnikateľskú prax. Učebnicu autori venovali pamiatke významného slovenského ekonóma, finančníka, diplomata a bankára doc. Ing. Vladimíra Valacha, PhD., ako prejav vďaky za jeho dlhodobú aktívnu pomoc Obchodnej fakulte Ekonomickej Univerzity v Bratislave a Katedre medzinárodného obchodu.