Use a test index Beerman credibility in industrial enterprises in Slovakia - Diheneščiková, Daniela
Posúdenie finančného zdravia 20 podnikov z oblasti priemyselnej výroby na Slovensku na základe Beermanovho testu a indexu bonity.