Analýza dodávateľskej štruktúry automobilového priemyslu na Slovensku - Lukáč, Milan
Vymedzenie dodávateľskej štruktúry automobilového priemyslu. Analýza dodávateľskej štruktúry slovenského automobilového priemyslu. Zoznam dodávateľov na úrovni Tier-3 a ich krajina pôvodu, zoznam dodávateľov na úrovni Tier-1 a ich krajina pôvodu. Zovšeobecnená štruktúra dodávateľov automobilky Škoda z hľadiska zapájania domácich spoločností do jej dodávateľskej štruktúry.