Working capital in relation to financial company management - Kostková, Albína, 1951-
Analýza jednotlivých zložiek pracovného kapitálu. Možnosti zdokonalenia platobnej schopnosti. Analýza likvidity podniku Základné aspekty likvidity manažmentu.