Medzinárodná harmonizácia účtovníctva a daňovníctva ako svetový trend vo finančnom riadení - Staríčková, Zuzana
Súčasné trendy v oblasti medzinárodnej harmonizácie účtovníctva a harmonizácie daňovníctva vo finančnom riadení. História slovenského prostredia v tejto oblasti a prostredie Európskej únie.