[Medzinárodný manažment a medzinárodné podnikanie - vybrané kapitoly] - Remeňová, Katarína, 1982-
Recenzia na publikáciu, v ktorej sú spracované vybrané oblasti globalizácie, multinacionálnych podnikov, kultúry a jej vplyvu na medzinárodné podnikanie a marketingové stratégie nadnárodných podnikov.