Requiem for a dream: the name issue and the accession of Macedonia to the EU - Milchevski, Ilija
Macedónsko a prekážky jeho začlenenia do nadnárodných štruktúr. Oficiálny názov krajiny ako hlavný problém napredovania v integrácii. Kodanské kritéria, Európska rada a Macedónsko. Grécko - macedónske vzťahy a ich nejasná budúcnosť.