Novelizácia účtovného štandardu - finančné nástroje - Staríčková, Zuzana
Snaha zjednotiť požiadavky na vykazovanie finančných aktív a finančných záväzkov, očakávaných strát z úverového rizika, na vykazovanie straty očakávanej počas obdobia životnosti úveru a podobne, medzi IFRS a US GAAP.