Ten years of the International Programmes` Institute contribution to the internationalisation of the University of Economics in Bratislava - Lenghardtová, Jana
Ústav medzinárodných programov založený na Ekonomickej univerzite v Bratislave a jeho poslanie prispievať k internacionalizácii univerzity. Hlavné výsledky pracoviska dosiahnuté za desať rokov činnosti.