What could possibly go wrong: case study of failed continuous improvement efforts in construction company - Tkáč, Michal, ml., 1984-
Definícia troch základných oblastí udržateľného pokroku: definícia cieľa, nástroje, implementácia. Základné definície korektívnych skutkov a inovácií a kritika udržateľného pokroku. Prípadová štúdia za účelom demonštrácie využitia nástrojov v praxi. Nedostatok vzdelania a neadekvátne využitie manažmentu kvality identifikované ako hlavné príčiny zmarenia snáh o udržateľný pokrok v stavebnom podniku.