[Strategický manažment] - Remeňová, Katarína, 1982-
Recenzia na publikáciu, ktorá je vysokoškolskou učebnicou, rozoberá hlavné teoretické oblasti strategického manažmentu. Text podáva informácie o strategických rozhodnutiach slovenských podnikov.