Efficiency evaluation of investment project - Lacko, Roman, 1988-
Hodnotenie úspešnosti investičného projektu spoločnosti zaoberajúcej sa ťažbou, spracovaním a predajom štrkov a piesku po ukončení investičnej fázy. Teoretické a praktické východiská projektu. Hodnotenie kvality vypracovaného plánu a hodnotenie úspešnosť predinvestičnej a investičnej fázy projektu.